Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Keizerstraat 47 A in Utrecht 3512 EA

Keizerstraat 47 A

3512 EA Utrecht
Vraagprijs € 175.000,- k.k.

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een multifunctionele ruimte in de binnenstad van Utrecht?

Dan is dit je kans!

In dit monumentale pand van voor 1800 tref je deze werkplaats met extra opslagruimte op de eerste verdieping aan. Het is nu als zodanig in gebruik, maar je mag het ook gebruiken als woonruimte, of een combinatie van wonen...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Woonoppervlakte 56 m² Aantal kamers 2
Lees meer

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een multifunctionele ruimte in de binnenstad van Utrecht?

Dan is dit je kans!

In dit monumentale pand van voor 1800 tref je deze werkplaats met extra opslagruimte op de eerste verdieping aan. Het is nu als zodanig in gebruik, maar je mag het ook gebruiken als woonruimte, of een combinatie van wonen en werken. Ideaal dus voor een éénpersoons-huishouden.

Zoals gesteld betreft het thans een riante werkplaats (circa 35m2 met woon-/werk-bestemming) met een eerste verdieping (circa 21 m2). Het pand is onderdeel van een VvE, die gevormd wordt met twee woningen.

Van dezelfde eigenaar hebben wij ook het naastgelegen appartementsrecht in de verkoop. Het betreft hier een appartement verdeeld over de begane grond, de eerste verdieping, een ruime (wijn)-kelder en een dakterras (deze is overigens niet bekend bij de gemeente). De vraagprijs hiervan bedraagt € 425.000,- k.k.

Bijzonder interessant pand dus met diverse mogelijkheden...

Het pand ligt in een rustig straatje in het centrum van Utrecht, tussen de Wittevrouwenstraat en de Nobelstraat. Je loopt eenvoudig naar de leuke boetiekjes en de supermarkten op de Voorstraat, de restaurants op de Neude en de Nobelstraat of naar het park langs de singel. Natuurlijk goed bereikbaar met het openbaar vervoer, per fiets of per auto.

Benieuwd naar de mogelijkheden en de sfeer? Maak dan een afspraak om te komen kijken.

Een afspraak is zo gemaakt; bel ons of stuur ons een e-mail.

Indeling
Begane grond

Grote openslaande houten deuren geven toegang tot (thans) de werkplaats (circa 35m2). In deze ruimte heb je alle gelegenheid voor diverse gebruikstoepassingen, denk bijvoorbeeld aan een atelier of een werkplaats danwel je woonkamer. Een deel van de ruimte is ook geschikt als inpandige parkeergarage. Vaste trap naar de eerste verdieping.

1e Verdieping
Dit is een ruime verdieping van circa 21m² met lichtinval. Hier ook weer een multifunctionele ruimte, bijvoorbeeld een woon/slaapkamer/badkamer.

Bijzonderheden
- Het bestemmingsplan ‘Binnenstad’ is van toepassing. De bestemming van het perceel is 'Wonen' waarbij het pand gebruikt mag worden voor wonen al dan niet in combinatie met een aan huis verbonden beroep of bedrijf. In combinatie met wonen mag de oppervlakte voor uitoefening van beroep of bedrijf niet groter zijn dan 1/3 deel van de totale oppervlakte van de woning tot een max. van 40 m2
- Het registergoed is een rijksmonument, beeldondersteunend in een beschermd stadsgezicht (Monumentenwet 1988)
- Definitief energielabel niet vereist in verband met monumentale status
- Buitenschilderwerk in 2018 uitgevoerd
- Bijdrage VvE € 20,- per maand
- Het naastgelegen appartementsrecht is ook bij ons kantoor in de verkoop gekomen (Keizerstraat 49 Utrecht).

Toelichting NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 175.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement maisonnette Bouwperiode -1906 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg, in centrum en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 56 m² Inhoud 215 m³ Aantal kamers 2 Aantal woonlagen 2 woonlagen Gelegen op 1e woonlaag Energie Warmwater Geen Verwarming Houtkachel Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Parkeervergunningen Toelichting Parkeren alleen voor vergunninghouders. Kosten parkeervergunning per kwartaal € 85,71 (Zone A1 opgave Gemeente Utrecht) Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Monumentaal pand, beschermd stads- of dorpsgezicht en kluswoning Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Werkplaats Huidige bestemming Woonruimte Bijdrage VVE p/m € 20,00 Kadastrale gegevens Gemeente Utrecht Sectie A Perceelnummer 3932 Index 3 Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Keizerstraat 47 A, 3512 EA Utrecht
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.